Ce vindem

Vindem cartuşe de imprimare inkjet şi laser, cerneală inkjet pentru reumplere, capete de imprimare, cleanere, cerneală solidă, unităţi de cilindru, consumabile de mentenanţă, developere, filme termice, riboane pentru imprimante, faxuri, copiatoare, dispozitive multifuncţionale, case de marcat, sisteme de etichetare.

Cartuşele de imprimare pe care le oferim sunt originale sau compatibile:

  • cartuşele originale: sunt fabricate de către producătorul imprimantei. Pe site, cartuşele originale au cuvântul "original" în numele lor, de exemplu "Cartuş inkjet original, negru".

  • cartuşele compatibile: sunt fabricate de către producători care nu au legătură cu fabricantul imprimantei. Pe site, cartuşele compatibile au cuvântul "compatibil" în numele lor, de exemplu "Cartuş toner compatibil cu Q2612A, negru".

    Produsele compatibile sunt sensibil mai ieftine faţă de cele originale și oferă performanțe egale sau foarte apropiate de cele ale originalelor; totuşi, unii utilizatori ezită să le folosească, având îndoieli cu privire la calitatea lor.

    În oferta noastră am făcut o selecţie a celor mai bune cartuşe compatibile, de la fabricanţi reputaţi. De-a lungul timpului ne-am convins de calitatea acestor cartuşe şi de aceea vi le recomandăm.

Toate produsele sunt noi, în ambalajul producătorului, şi au garanţie.

(C) 2011-2023 Togo Print SRL